Keremiya v4 film teması ücretsiz şüphesiz oldukça iyi bir tema wordpress film siteleri için. Bu temanın mareze düştüğünü gördüm ve bende paylaşmak istedim. Temanın birçok özelliği mevcut. Bunlardan en iyisi de seo’su ve tasarımı. Temanın demosunu en alttan indirme linkinin yanından görebilirsiniz.
Keremiya v4 film teması indir kurulumu
<!———–TEMA KURULMU———->
1.) Keremiya’dan aldığınız .zip dosyasındaki Tema isimli dosyayı ” wp-content > themes ” klasörüne atın. Ardından Wp-admin > Başlangıç > Görünümler bölümünden temayı etkinleştirin.
2.) Keremiya’dan aldığınız .zip dosyasındaki Plugins isimli dosyanın içindeki wp-pagenavi ve wp-postviews eklentilerini alıp ” wp-content > plugins ” bölümüne atın. Ardından Wp-admin > Başlangıç > Eklentiler bölümünden wp-pagenavi ve wp-postviews eklentisini etkinleştirin.

<!———–ÖZEL ALANLAR———->
- Filmin afişi için özel alan “resim”
- Yönetmen için özel alan “yonetmen”
- Yapım Yılı ve Yeri için “yapim”
- Oyuncular için “oyuncular”

<!———–FİLM EKLEME———->
embed
<!–nextpage–>
embed
<!–nextpage–>
embed


şeklinde filmleri part part sayfalayabiliyorsunuz.
<!———–DİĞER AYARLAR———->
Sizin için hazırladığım Keremiya Panel sayesinde anasayfayi istediğiniz düzene sokabilir, reklam alanlarını yönetebilir ve birçok özellikten faydalanabilirsiniz.

<!——-YAPILMASI GEREKENLER—->
postviews ayarlar bölümüne girin ve oradaki ‘views’ kelimelerini silin.

Ana sayfanın arka plan resmini nasıl değiştiricez
tema klasorundekı style.ss yi aç
Kod:
body {background: #272727 url(images/bg.png) repeat-x;color: #333333;font-size: 13px;font-weight:normal;font-family: verdana,geneva,lucida,'lucida grande',arial,helvetica,sans-serif;margin: 0px auto 0px;padding: 0px;}
bu kodu
Kod:
body {background: #272727 url(resim adresi ) ;color: #333333;font-size: 13px;font-weight:normal;font-family: verdana,geneva,lucida,'lucida grande',arial,helvetica,sans-serif;margin: 0px auto 0px;padding: 0px;}
bunla değiştir resim adresi yazana yere resım adresını gır okadar.

İNDİRMEK ICIN : TIKLA

Rarr pass: webkancik.blogspot.com

07/keremiya-v4-film-temasi-decode-edilmis

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top